Onderhoud

onderhoud_garagedeurDe Garagedeurspecialisten biedt u ook de mogelijkheid van een onderhoudsovereenkomst. Hiermee besteedt u de zorgen van het regelmatig onderhouden van uw garagedeur(en), uit aan deskundige vakmannen.

Eén keer per jaar komen wij langs om uw garagedeur grondig te controleren op mogelijke knelpunten, en om de algehele deurloop opnieuw af te stellen. Dit vermindert de kans op toekomstige storingen en vergroot het gebruiksgemak. Ook als u zelf uw garagedeur monteert, is een service-overeenkomst een goede manier om een langdurig, zorgeloos gebruik van uw garagedeur zeker te stellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Tel. nummer

  Mob. nummer

  E-mail

  Vragen/ opmerkingen

   

  Bij u in de buurt

  Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

  Goes
  Livingstoneweg 46
  4462 GL, Goes

  Tholen
  Welgelegen 2c
  4691 SJ, Tholen

  Vlissingen
  Gildeweg 15-17
  4383 NH, Vlissingen

  GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

  GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

  Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

  Offerte aanvragen

  Kwaliteit

  Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

  Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.