Onderhoud

onderhoud_garagedeurDe Garagedeurspecialisten biedt u ook de mogelijkheid van een onderhoudsovereenkomst. Hiermee besteedt u de zorgen van het regelmatig onderhouden van uw garagedeur(en), uit aan deskundige vakmannen.

Eén keer per jaar komen wij langs om uw garagedeur grondig te controleren op mogelijke knelpunten, en om de algehele deurloop opnieuw af te stellen. Dit vermindert de kans op toekomstige storingen en vergroot het gebruiksgemak. Ook als u zelf uw garagedeur monteert, is een service-overeenkomst een goede manier om een langdurig, zorgeloos gebruik van uw garagedeur zeker te stellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Tel. nummer

  Mob. nummer

  E-mail

  Vragen/ opmerkingen

   

  Nieuw: Sectionaaldeur, veel minder warmteverlies

  De sectionaaldeur is vernieuwd en dat energiezuinig. Namelijk:  Thermische onderbreking van de buiten- en binnenkant van de deur. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. Alleen bij Novoferm garagedeuren. Scheelt een hoop warmte en geld.

  Offerte? klik op: Offerte aanvragen

  Voor uitgebreide informatie klik hier

  Informatie over een sectionaaldeur klik hier

  Bij u in de buurt

  Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

  Goes
  Livingstoneweg 46
  4462 GL, Goes

  Tholen
  Stevinweg 7
  4691SM, Tholen

  Vlissingen
  Gildeweg 15-17
  4383 NH, Vlissingen

  Kwaliteit

  Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

  Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.