Merken

Wij zijn Novoferm specialist van de hoogwaardige, kwalitatieve deuren van Novoferm.

Waarom kiest u voor Novoferm.

Duurzaamheid

U heeft keuze uit twee isolatiewaarde, Iso-20 en Iso-45. De Iso-20 is 20 mm dik geïsoleerd. Een paneel met een gunstige isolatiewaarde van Rc =1. Dit is meer dan dubbel glas.

Veiligheid

Tegen een kleine meerprijs kunt u uw garagedeur uitbreiden met het Politiekeurmerk veilig wonen, weerstandsklasse 2. Zo verkleint u de kans op inbraak. Wel zo veilig en fijn. Vooral als u garage aan huis grenst.

Kwaliteit

Onze mensen staan voor kwaliteit. Dus onze deuren ook. Alle deuren en aandrijvingen worden volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DI ISO 9001 geproduceerd en voldoen aan de hoge veiligheidsnormen van de Europese deuren productnorm DIE 13241-1. Onze deuren hebben dus een novoferm kwaliteitszegel. Dat is een garantie voor de beste materialen en eerste klas product.

Keuzemogelijkheden

U wilt natuurlijk een garagedeur die prachtig bij uw huis past. Daarom zijn er diverse profileringen, kleuren, dessins en folies.

Garantie

Omdat we verzekerd zijn dat onze garagedeuren echt de meest kwalitatieve deuren zijn. Geeft Novoferm 10 jaar garantie op alle stalen sectionaaldeuren. De garantie op de garagedeuraandrijving is 5 jaar.