Kanteldeuren

 

Waarom een kanteldeur?

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur. Die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait.  Ze zijn praktisch in gebruik, bieden een hoge veiligheid en hebben een hele goede prijs/kwaliteitverhouding.

Je hebt 2 verschillen soorten kanteldeuren:

  • Stalendeur: deze zijn gemaakt van enkelwandig staal. Er zijn twee types leverbaar. Type Komfort tot 3 meter breed. En type Magnum tot 5 meter breed.
  • Geïsoleerde kanteldeur: dat is een Easyport. Deze deur is leverbaar tot 3 meter breed. En garandeert een hoogwaardige isolatie omdat het product bestaat uit sandwich panelen van 20 mm dik.

Waaruit bestaat een kanteldeur:

1. Comfortabel openen/sluiten

De speciaal ontwikkelde hefarmlager maakt een lichte bediening van de kanteldeur mogelijk. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven..

2. Optimale veiligheid

Novoferm kanteldeuren zijn uitgerust met een driedelig trekverenpakket voor optimale veiligheid (bij type Magnum vier- of vijfvoudig).

3. Slot

Novoferm kanteldeuren zijn uitgerust met een Europrofielcilinderslot en standaard voorzien van zwarte kunststof krukgarnituur.

4. Vergrendeling

De bodemonafhankelijke horizontale vergrendeling is inbraakwerend. Tegen een geringe meerprijs kunt u uw kanteldeur uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2.

Offerte aanvragen

Kanteldeur enkelwandig

Model Rees is de echte klassieker in ons assortiment. Een solide deur die tegen een stootje kan. Deze deur heeft een loopdeur van 90 cm. breed.

De geïntegreerde loopdeuren van onze kanteldeuren zijn verkrijgbaar in standaard en buitenstandaard maten, naar buitendraaiend en links- of rechts gepositioneerd.

Kanteldeuren geïsoleerd

Voor mensen die isolatie en tochtwering op prijs stellen is de Easyport een ideale oplossing. De deur is voorzien van 20 mm dikke sandwichpanelen (isolatiewaarde R=1 W/m2K).

De geïntegreerde loopdeuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in standaard en buitenstandaard maten, naar buitendraaiend en links- of rechts gepositioneerd.