Openslaande deuren (Duoport)

Waarom een garagedeur met openslaande deuren?

  • Makkelijk: de deur bestaat uit 2 openstaande deuren. Ze gaan heel makkelijk open. Door 1 deur kan al een fiets of groter object
  • Onderhoudsvriendelijk: doordat de deur van aluminium is vraagt de deur voor weinig onderhoud. Alleen schoonmaken is genoeg. Handig toch.
  • Isolerende functie: ook wel zo belangrijk, de deur heeft een optimale isolatie. De kozijnen en profielen kunnen thermisch onderbroken geleverd worden (optie). Dit verminderd eventuele condensvorming aanzienlijk. De panelen zijn altijd geïsoleerd. De isolatiewaarde is Rc = 2 W/m2K.
  • Tochtvrij: dankzij de onderdorpel en de afdichting rondom is de deur tochtdicht. Zeker een groot voordeel als u de garage niet gebruikt om alleen uw auto neer te zetten. Alleen bij Novoferm deuren
  • IJzersterk: doordat ze van aluminium zijn gemaakt kunnen de deuren tegen een stootje. Ze zijn robuust en roestvrij. Novoferm geeft 10 jaar garantie op de deuren.

1. VERGRENDELING STANDVLEUGEL

Heeft u voldoende aan de loopdeur, maar wilt u wel af en toe gebruik maken van de volledige doorgang? Dit kan door het gebruik van deze vergrendel- en ontgrendelfunctie van de standvleugel.

2. DETAIL 3D SCHARNIER

Robuuste en degelijke scharnieren.
Optioneel in de kleur van de deur leverbaar.

3. ONDERDORPEL

De deur wordt met een waterwerende aluminium onderdorpel geleverd. Het bodemprofiel sluit aan op de aluminium onderdorpel ten behoeve van een strakke en vrijwel tochtvrije afwerking.

4. ALUMINIUM KRUKGARNITUUR

Standaard aluminium krukgarnituur zit standaard op de garagedeur. De perfecte finishing touch voor uw Duoport.

 

Offerte aanvragen