Sectionaaldeuren

Waarom een sectionaaldeur?

  • Ruimtebesparing: deze draait niet naar buiten. De panelen draaien naar boven als u de deur opent. Zodat u binnen en buiten maximaal kunt benutten voor ruimte.
  • Past altijd: welke vorm uw garage ook heeft, deze deur past altijd. Je hebt ook een volledige doorrij hoogte. Ideaal toch.
  • Dubbelwandig geïsoleerd: Wel zo prettig om warmte en kou te weren, zeker als u de garage als klusruimte gebruikt. Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren zijn naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20, iso-45 en iso-70.
  • Kwaliteitsgarantie: Deze deur kan tegen weer en wind. De beste materialen en zo bent u verzekerd voor een lange levensduur.
  • Veiligheid: Inbraak werend is tegenwoordig wel nodig. Voor een kleine meerprijs heeft u politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien zijn onze producten uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Waaruit bestaat een sectionaaldeur?

1. Dubbelwandige isolatie

Onze stalen secties worden volgens het dubbelwandige sandwichprincipe gemaakt en met elastische FCKW-vrije, milieuvriendelijke PUR-hardschuimkern gevuld. Dat zorgt voor hoge oppervlaktestabiliteit, stille deurloop en een goede geluids- en warmte-isolatie.

2. Vorstvrije bodemafdichting

Het rubberprofiel aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en vuil, dicht kleine oneffenheiden en verkleint de kans op beschadigingen.

3. Rubberafdichting kozijn

Brede rubberafdichtingen aan zijkozijnen en tussen de verschillende secties zorgen voor hogere warmtedemping.

4. Gegalvanisserde kozijnvoet

Novoferm sectionaaldeuren hebben een tegen weersinvloeden bestendige kozijnvoet van gegalvaniseerd staal. Zo kan vocht geen vat krijgen op dit essentiële onderdeel van de deur en ook na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten.

Offerte aanvragen