Garagedeur met loopdeur

Garagedeur met loopdeur

Hoe ideaal een garagedeur met loopdeur. Even snel je grasmaaier pakken of je fiets?

  • Simpel in gebruik: je hoeft niet de hele deur te openen

Kanteldeur enkelwandig

Een solide deur die tegen een stootje kan. De deur is 90 cm breed. Deze deuren zijn te verkrijgen in standaard en buitenstandaard maten.

Naar buiten draaiend en links of rechts gepositioneerd.

Kanteldeuren geïsoleerd

De Easyport is de ideale oplossing. Voor mensen die isolatie en tochtwering op prijs stellen. De deur is voorzien van 20 mm dikke sandwichpanelen (isolatiewaarde R=1 W/m2K).

De geïntegreerde loopdeuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in standaard en buitenstandaard maten, naar buitendraaiend en links- of rechts gepositioneerd.

Openslaande garagedeuren (Duoport)

Zet je je auto niet meer binnen. En gebruik je de garage als berging. Handig om lopend door naar binnen te gaan met de fiets, afvalbak enz.

Sectionaaldeur met loopdeur

Combineert de voordelen van een sectionale garagedeur met loopdeur; hoogwaardige isolatie, tochtwerend, ruimtebesparend, geruisloos, fraai afgewerkt en handig in het gebruik.

Geïntegreerde loopdeuren worden afhankelijk van de deurbreedte in het midden of asymmetrisch geplaatst: – symmetrisch geplaatst bij deurbreedte tot 3,5 meter – asymmetrisch geplaatst bij deurbreedte vanaf 3,5 meter, naar keuze links of rechts uit het midden. DIN links en rechts is mogelijk.