Sectionaal garagedeur prijzen

garagedeuren_sectionaaldeuren_slider20140707170638

Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Sinds 2003 maakt Novoferm deel uit van Sanwa Shutter Corporation. Sanwa is wereldwijd de leidende producent van deuren, garagedeuren en andere producten voor de uitrusting van gebouwen.

Voordelen:

Een Novoferm sectionaaldeur past altijd. Achter de opening van klassieke rechthoekige garages, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde ronde bogen.

Meer plaats voor en in de garage Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór en in de garage tot op de laatste centimeter benutten. Geschikt voor ieder voortuig

Bij een sectionaaldeur met elektrische aandrijving staat altijd de volledige doorrijhoogte ter beschikking. Dit is ideaal voor hoge voertuigen zoals terreinwagens of
bussen. Een handbediende deur heeft een voorziening in de rail zodat de doorrijhoogte ook volledig beschikbaar is.

Bij het vervangen van een kanteldeur door een sectionaaldeur wordt de doorrijhoogte hoger en de doorrijbreedte breder. Dit omdat de sectionaaldeur achter de opening gemonteerd wordt en er geen hefarmen aan de zijkant zitten. Omdat de sectionaaldeur ruimtebesparend onder het plafond geschoven wordt blijft ook in de garage meer ruimte over.

Garantie

Novoferm geeft 10 jaar garantie op alle stalen sectionaaldeuren en 5 jaar garantie op de aandrijving, excl. handzenders.

Waarom een sectionaaldeur?

Dubbelwandige isolatie

Onze stalen secties worden volgens het dubbelwandige sandwichprincipe gemaakt en met
elastische FCKW-vrije, milieuvriendelijke PUR-hardschuimkern gevuld. Dat zorgt voor hogeoppervlaktestabiliteit, stille deurloop en een goede
geluids- en warmte-isolatie.

Vorstvrije bodemafdichting

Het rubberprofiel aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en
vuil, dicht kleine oneffenheiden en verkleint de kans op beschadigingen.

Rubberafdichting kozijn

Brede rubberafdichtingen aan zijkozijnen en tussen de verschillende secties zorgen voor hogere warmtedemping.

Gegalvaniseerde kozijnvoet Novoferm

Sectionaaldeuren hebben een tegen weersinvloeden bestendige kozijnvoet van gegalvaniseerd staal. Zo kan vocht geen vat krijgen op
dit essentiële onderdeel van de deur en ook na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten.

Novoferm kwaliteitszegel

Kwaliteit is belangrijk. Daarom zijn alle deuren voorzien van de Novoferm kwaliteitszegel in hoogwaardig aluminium met chromen rand.
Een garantie voor de beste materialen en een eersteklas product.

Thermische onderbreking
Door het kiezen van deze optie heeft uw garagedeur een tot 15% betere warmtedemping
door driezijdige thermische kozijnset. Dit alleen bij Novoferm deuren.

Meer weten?

Bezoek een van onze showrooms!

 

 

 

Nieuw: Sectionaaldeur, veel minder warmteverlies

De sectionaaldeur is vernieuwd en dat energiezuinig. Namelijk:  Thermische onderbreking van de buiten- en binnenkant van de deur. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. Alleen bij Novoferm garagedeuren. Scheelt een hoop warmte en geld.

Offerte? klik op: Offerte aanvragen

Voor uitgebreide informatie klik hier

Informatie over een sectionaaldeur klik hier

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Stevinweg 7
4691SM, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.