Sectionaal garagedeur prijzen

garagedeuren_sectionaaldeuren_slider20140707170638Een sectionaal garagedeur van De Garagedeur Specialisten past altijd. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten. Bij het vervangen van een kanteldeur door een sectionaaldeur wordt de doorrijhoogte hoger en de doorrijbreedte breder.

Sectionaaldeur van staal

Stalen sectionaaldeuren zijn leverbaar in twee isolatiewaarden, vier profileringen, zes dessins en vrijwel alle RAL-kleuren.

Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis.

Er zijn twee types leverbaar. Type Komfort tot 3 meter breed. En type Magnum tot 5 meter breed.

Sectionaaldeur van hout

Bij De Garagedeur Specialisten kiest u voor moderne techniek met een nostaligische uitstraling.

Geïsoleerde kanteldeuren

De Easyport is een geïsoleerde stalen kanteldeur. Dit product is leverbaar tot 3 meter breed. De Easyport garandeert een hoogwaardige isolatie omdat het product is opgebouwd uit sandwichpanelen van 20 mm dik.

Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.


Offerte aanvragen

Alle sectionaal garagedeuren onder één dak. Voor uw gemak!

Wanneer u er over denkt om sectionaal garagedeur te laten plaatsen, moet u goed nadenken over wat u wilt. Wilt u hout of liever metaal? En in welke kleur? Natuurlijk helpen wij u graag met deze keuze. U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook moet u een keuze maken voor een bepaald systeem. De Garagedeurspecialisten leveren de diverse systemen, welke in alle winkels zijn opgesteld.

Meer weten?

Bezoek een van onze showrooms!

 

 

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Welgelegen 2c
4691 SJ, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

Offerte aanvragen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.