Roldeur garage

garagedeuren_sectionaaldeuren_slider20140707170638Een roldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De roldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is. Novoferm stalen roldeuren zijn dubbelwandig geïsoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45. Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan. De Novoferm stalen roldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden.

Bij iedere roldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. De iso-45 is leverbaar met een geïntegreerde loopdeur. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED lichtlijst of een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Meer weten?

Vraag direct offerte aan of bezoek een van onze showrooms!

 

Nieuw: Sectionaaldeur, veel minder warmteverlies

De sectionaaldeur is vernieuwd en dat energiezuinig. Namelijk:  Thermische onderbreking van de buiten- en binnenkant van de deur. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. Alleen bij Novoferm garagedeuren. Scheelt een hoop warmte en geld.

Offerte? klik op: Offerte aanvragen

Voor uitgebreide informatie klik hier

Informatie over een sectionaaldeur klik hier

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Stevinweg 7
4691SM, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.