Openslaande garagedeuren

openslaande_deurenOpenslaande garagedeuren bieden u het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

Veiligheid voorop!
De Garagedeurspecialisten vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de openslaande garagedeur uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

De mogelijkheden
De openslaande garagedeur is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins en in vrijwel iedere RAL-kleur. De deur wordt standaard geleverd met een aluminium handgreep.

De voordelen op een rij:
– Inbraakwerend
– Onderhoudsvrij
– Isolatie
– Tochtdicht
– Brede doorgang

Meer weten?

Bezoek een van onze showrooms!

Offerte aanvragen

Acties

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Welgelegen 2c
4691 SJ, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

Offerte aanvragen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.