Garagedeur vervangen door nieuw exemplaar

De garagedeur vervangen door een ander model of wilt u er daarmee voor zorgen dat u weer jaren vooruit kunt? We kunnen uw garagedeur vervangen, uiteraard om verschillende redenen. Diverse klanten geven ons aan gebruik te willen maken van de gebruiksvriendelijke deuren, terwijl anderen ons aangeven dat de deur er inmiddels zo’n 15 jaar zit en zij toe zijn aan een moderner model. Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat de vervanging van de garagedeur zo soepel mogelijk verloopt.

We helpen u bijvoorbeeld graag een keuze te maken uit de verschillende garagedeuren, om aan te geven wat er mogelijk is. Heeft u specifieke wensen of behoeften? Door die aan te geven kunnen we u beter adviseren. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte en kunnen we na akkoord de garagedeur bestellen. We komen die monteren en zorgen er met de uitgebreide garantie voor dat u daar de komende 10 jaar in ieder geval geen omkijken naar heeft.

Type garagedeur en de offerte

Om de garagedeur te vervangen is het allereerst verstandig om goed te kijken naar de beschikbare modellen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een Duoport, een garagedeur met loopdeur of wellicht een van de kanteldeuren? Bekijk daarnaast ook de openslaande deuren, de industriedeur en de sectionaaldeur.

We zorgen er op die manier voor dat u een goed beeld krijgt van de verschillende manieren waarop u de garagedeur kunt vervangen. Uiteraard maken we aan de hand van uw wensen een vrijblijvende offerte, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Bestelling en montage van de garagedeur

Na akkoord op de offerte zullen we de garagedeur die u wilt vervangen bestellen. Houd er rekening mee dat het gemiddeld genomen 4 – 6 weken duurt, voordat wij de deur kunnen komen plaatsen. Binnen die periode nemen we contact met u op over de plaatsing van de garagedeur.

We kunnen de oude garagedeur voor u verwijderen en afvoeren om de nieuwe te kunnen plaatsen. Dat betekent dat we de deur vervangen zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Het is niet nodig om hier andere specialisten bij te halen, wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Op die manier kunt u rekenen op een nieuwe garagedeur in de garage, op basis van uw specifieke wensen en uiteraard de moderne materialen en middelen van dit moment.

Uitgebreide garantie op de vervangen garagedeur

Zodra we de garagedeur vervangen werken we uiteraard met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Dat betekent dat we dit op een vakkundige wijze doen en dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Om die reden bieden we standaard 10 jaar volledige garantie aan op alle deuren die we plaatsen.

Wij komen de garagedeur vervangen en zorgen er met de uitgebreide garantie voor dat u daar de komende 10 jaar in ieder geval geen omkijken naar heeft. Vragen over onze deuren of de mogelijkheden om een bestaande deur te vervangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Nieuw: Sectionaaldeur, veel minder warmteverlies

De sectionaaldeur is vernieuwd en dat energiezuinig. Namelijk:  Thermische onderbreking van de buiten- en binnenkant van de deur. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. Alleen bij Novoferm garagedeuren. Scheelt een hoop warmte en geld.

Offerte? klik op: Offerte aanvragen

Voor uitgebreide informatie klik hier

Informatie over een sectionaaldeur klik hier

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Stevinweg 7
4691SM, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.