Garagedeur met loopdeur

Indien uw garage voor een zijdeur te smal is, maar u wilt niet inleveren op het loopdeurcomfort, dan adviseren wij u een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur, verkrijgbaar in type Komfort, model Rees (kanteldeur staal) of type EasyPort (geïsoleerde kanteldeur staal)

De geïntegreerde loopdeur van Novoferm is bij type Rees ongeveer 90 cm breed. Deze brede doorgang is handig wanneer u bijvoorbeeld met de fiets of grasmaaier naar buiten wilt. De geïntegreerde loopdeuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in standaard en buitenstandaard maten, naar buitendraaiend en links- of rechts gepositioneerd.

Meer weten?

Vraag direct offerte aan of bezoek een van onze showrooms.

https://www.garagedeurzeeland.nl/offerte-aanvragen/

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Welgelegen 2c
4691 SJ, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

Offerte aanvragen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.