Garagedeur met loopdeur: prijs afhankelijk van het model

De garagedeur met loopdeur is een moderne interpretatie op de klassieke deur voor een garage. We gebruiken de ruimte allang niet alleen maar meer om de auto overdekt en binnen te parkeren, we gebruiken de ruimte ook ter opslag en voor andere doelen. Dat betekent dat het prettig is om de deur ook te kunnen openen om er slechts zelf doorheen te lopen, zonder dat de complete garage open hoeft.

Voor die situaties is er de garagedeur met loopdeur, beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. We zijn bij GaragedeurZeeland uw specialist in dit type garagedeuren, waarmee we er voor Zeeland en omgeving voor zorgen dat u de keuze heeft uit diverse hoogwaardige modellen.

5 modellen garagedeur met loopdeur: prijs op aanvraag

We onderscheiden in principe 5 modellen garagedeur met loopdeur, geschikt voor verschillende specifieke situaties:

 • Enkelwandige kanteldeur
  De enkelwandige kanteldeur is voor veel mensen een bekende verschijning. Het is de ware klassieker onder de garagedeuren, die goed tegen een stootje kan. De deur valt uit te voeren met een loopdeur van 90cm, zodat er een eenvoudige en degelijke doorgang ontstaat. Uiteraard is het mogelijk om de deur naar links of rechts (buitenkant) open te laten draaien.
 • Geïsoleerde kanteldeur
  Afhankelijk van het gebruik van de garage kan tochtwering een belangrijk aspect vormen, in dat geval is het een goed idee om te kijken naar de geïsoleerde garagedeuren. Ook die zijn met een loopdeur uit te rusten. Er is dan sprake van 20mm dikke sandwichpanelen voor de isolatie, waarbij de loopdeur opnieuw (naar buiten toe) linksom of rechtsom kan draaien.
 • Openslaande garagedeuren
  De openslaande garagedeuren zijn vooral goed geschikt voor mensen die hun garage gebruiken voor de opslag van spullen of als berging. Indien de auto er niet hoeft te staan is het niet nodig om één grote deur te gebruiken. De openslaande deuren zijn extra breed uitgevoerd, waardoor het ook met de fiets of een afvalbak eenvoudig is om er doorheen te gaan. Duoport
 • Sectionaal garagedeur met loopdeur
  De sectionaaldeur combineert de voordelen van een garagedeur om de auto naar binnen of naar buiten te rijden met de mogelijkheid om daar een loopdeur in op te nemen. Het is een ruimtebesparende oplossing, waarbij de deur veelal asymmetrisch of symmetrisch in het midden geplaatst wordt.
 • Zijwaartse sectionaaldeur
  Tenslotte is het mogelijk om gebruik te maken van een zijwaartse sectionaaldeur. Het is dan mogelijk om zelf een garagedeur met loopdeur te creëren, door die op de gewenste maat open te zetten en er vervolgens doorheen te gaan.

Garagedeur met loopdeur in Zeeland

Welke oplossing u ook aanspreekt, we zorgen er met de garagedeur met loopdeur in Zeeland voor dat u de garage kunt gebruiken op de wijze die er wenst. Heeft u vragen over een van de specifieke mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Nieuw: Sectionaaldeur, veel minder warmteverlies

De sectionaaldeur is vernieuwd en dat energiezuinig. Namelijk:  Thermische onderbreking van de buiten- en binnenkant van de deur. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. Alleen bij Novoferm garagedeuren. Scheelt een hoop warmte en geld.

Offerte? klik op: Offerte aanvragen

Voor uitgebreide informatie klik hier

Informatie over een sectionaaldeur klik hier

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Stevinweg 7
4691SM, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.