Acties

Gratis aandrijving bij een sectionaaldeur

Na de koude winter zorgt de lente voor de eerste aangename dagen van het jaar. Tijd om lekker buiten aan de slag te gaan. De tuin wordt voorjaarsklaar gemaakt en de tuinmeubelen worden weer tevoorschijn gehaald. Alles krijgt een frisse opknapbeurt. Eigenlijk ben je ook toe aan een nieuwe garagedeur. Naast dat een fraai totaalplaatje je woning meer uitstraling geeft zijn ook de mogelijkheden heel divers. Voor iedere situatie is een passende oplossing denkbaar.

Kies je voor een sectionaaldeur? Tijdens de lente krijg je bij aanschaf van een sectionaaldeur de elektrische bediening ter waarde van €500,- gratis.

Offerte aanvragen

Wij nemen direct contact met u op voor een inmeet/advies afspraak op locatie bij u thuis.

25% korting bij aanschaf van openslaande garagedeuren

In de periode dat je veel buiten bent zijn garagedeuren met loopdeur ideaal. De garagedeur hoeft dan niet helemaal geopend te worden als je bijvoorbeeld even snel met de grasmaaier of gft-container naar binnen of buiten wilt.

Kies je voor openslaande garagedeuren? Tijdens de lente krijg je bij aanschaf van openslaande garagedeuren 25% korting.

 

Diverse mogelijkheden

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

https://www.garagedeurzeeland.nl/offerte-aanvragen/

Voeg de garage bij het huis voor meer ruimte

Ruimtegebrek is een veel voorkomende reden om te willen verhuizen. Als de plek van je huis je verder goed bevalt sta je voor een lastige keus.

Het is vaak wikken en wegen en bij beide opties zijn er voor- en nadelen te benoemen.
De kosten spelen natuurlijk een grote rol bij het maken van de beslissing. Daarom zien we toenemend dat mensen hun garage bij het huis voegen voor het krijgen van meer ruimte. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een kantoor/praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld.

De Aluport is een geïsoleerde pui die garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

 

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Welgelegen 2c
4691 SJ, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

Offerte aanvragen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.