Acties

€ 500,- isolatiekorting bij aanschaf
van een geïsoleerde garagedeur (Duoport en sectionaaldeur)

Ben jij klaar voor de winter? Naast het parkeren van de auto, gebruiken veel mensen hun garage als klusruimte of als extra woonruimte. Een deur die er alleen mooi uitziet verzekert echter niet van een warme omgeving. Een garagedeur die goed geïsoleerd is doet dit wel. Isolatie komt de behaaglijkheid van je woning ten goede. Hoe beter je je woning isoleert, hoe minder warmte je verliest. Dit zal een goedkopere energiefactuur opleveren. Bovendien is het niet alleen prettig voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Zorgvuldig hiermee omgaan is van levensbelang. Door te investeren in energiebesparing lever je een belangrijke bijdrage. Niet alleen nu maar ook onze toekomstige generatie kan hiervan profiteren. Novoferm draagt graag haar steentje bij aan een beter milieu. Daarom geven wij deze winter €500,- isolatiekorting bij aanschaf van een geïsoleerde garagedeur.

Offerte aanvragen

Wij nemen direct contact met u op voor een inmeet/advies afspraak op locatie bij u thuis.

Diverse mogelijkheden

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

https://www.garagedeurzeeland.nl/offerte-aanvragen/

€ 500,- korting bij aanschaf van een Aluport (geïsoleerde pui) 

Voeg de garage bij het huis voor meer ruimte

Ruimtegebrek is een veel voorkomende reden om te willen verhuizen. Als de plek van je huis je verder goed bevalt sta je voor een lastige keus.

Het is vaak wikken en wegen en bij beide opties zijn er voor- en nadelen te benoemen.
De kosten spelen natuurlijk een grote rol bij het maken van de beslissing. Daarom zien we toenemend dat mensen hun garage bij het huis voegen voor het krijgen van meer ruimte. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een kantoor/praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld.

De Aluport is een geïsoleerde pui die garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

 

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Welgelegen 2c
4691 SJ, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

GEÏSOLEERDE PUIEN VOOR DE GARAGE

Steeds vaker voegen mensen de garage bij het huis. Het is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grotere woonkamer, een slaapkamer op de begane grond of een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten. Bij deze toepassingen voldoet een standaard garagedeur niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat.

Offerte aanvragen

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.