Sectionaal garagedeur prijzen

garagedeuren_sectionaaldeuren_slider20140707170638Een sectionaal garagedeur van De Garagedeur Specialisten past altijd. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten. Bij het vervangen van een kanteldeur door een sectionaaldeur wordt de doorrijhoogte hoger en de doorrijbreedte breder.

Sectionaaldeur van staal

Stalen sectionaaldeuren zijn leverbaar in twee isolatiewaarden, vier profileringen, zes dessins en vrijwel alle RAL-kleuren.

Sectionaaldeur van hout

Bij De Garagedeur Specialisten kiest u voor moderne techniek met een nostaligische uitstraling.

Onze aanbieding!

Alle sectionaal garagedeuren onder één dak. Voor uw gemak!

Wanneer u er over denkt om sectionaal garagedeur te laten plaatsen, moet u goed nadenken over wat u wilt. Wilt u hout of liever metaal? En in welke kleur? Natuurlijk helpen wij u graag met deze keuze. U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook moet u een keuze maken voor een bepaald systeem. De Garagedeurspecialisten leveren de diverse systemen, welke in alle winkels zijn opgesteld.

Meer weten?

Bezoek een van onze showrooms!

 

 

Bij u in de buurt

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt!

Goes
Livingstoneweg 46
4462 GL, Goes

Tholen
Welgelegen 2c
4691 SJ, Tholen

Vlissingen
Gildeweg 15-17
4383 NH, Vlissingen

Nieuw! Duoport

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met een Duoport geeft u uw woning een mooie uitstraling.

De deur is verkrijgbaar in diverse designs; woodgrain, glad, Satin Grey of Golden Oak. Bij Golden Oak en Satin Grey kunnen de omrandingsprofielen worden gespoten in een bijpassende RAL-kleur.

Download hier de brochure.

Kwaliteit

Wij maken, leveren en installeren garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Voor ieder type garage hebben wij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur.